Med underbar utsikt över sjön och direkt tillgång till vattnet garanteras härligt avslappnade dagar, hela året runt, när du bor på Lilla Hotellet Ekolsund. Ägarna Edith och Peter älskar att vara värdar och ta hand om gästerna på bästa sätt. Näst efter det är passionen att odla grönsaker och laga god mat!
Edith och Peter är riktiga foodies som alltid är nyfikna på nya rätter. De har blivit hopplöst förälskade i det nordiska köket och kombinerar det med en österrikisk twist. De serverar mat utifrån natur och årstid, vilket innebär att rätterna regelbundet ändras. De använder det som de själva odlar i den egna köksträdgården och tar hjälp av lokala producenter när något saknas. Paret driver även Svö Deli.
Lilla Hotellet är 40 kvm stort och har plats för 2–4 personer. Du kan välja mellan flera olika paket, från en grundläggande nivå till All inclusive-paketet. Men med tanke på den fina maten, är tipset att satsa på ett där det ätbara ingår!
Köksträdgården odlas enligt permakulturens principer och följer det biologiska kretsloppet så långt det är möjligt. Den är Edit och Peters lekplats, inspiration, livskälla och skafferi. Båda har en gedigen bakgrund inom turism, kundupplevelser och ekologisk trädgårdsodling och målet är att göra besökarna glada, mätta och nöjda!