Linda och Torbjörn bedriver ett småskaligt lantbruk med biologisk mångfald och klimatnytta i centrum. Fokus ligger på gamla kultursorter som till exempel Dala lantvete, dinkel och gråärt. Produkterna säljs under namnet Jädra Bra Mat och är ekologiskt certifierade enligt KRAV och EU.
Med många olika grödor och gamla svenska sorter som anpassar sig till lokala förhållanden ökar den biologiska mångfalden. De artrika beteshagarna betas av kor, får och hästar, och Linda och Torbjörn har restaurerat en gammal äng med mycket hasselbuskar från 1940-talet. Här kan du läsa mer om gårdens arbete med biologisk mångfald.
Bröd bakat på kulturspannmål från Jädra prästgård kan du köpa hos Schillströms Hantverksbageri och hos Saras Bröd, som också säljer mjöl för den som vill baka själv. Alla de olika produkterna från Jädra Bra Mat kan du köpa på olika REKO-ringar och bland annat på Landsberga gårdsbutik, Kvarnnibble Butik och Musteri och Österby gårdsbutik och i gårdens egen lilla butik.