Påsk på Hornuddens trädgård
Tid
Fredag den 18:e april från kl 17,30
Söndag den 20:e april lunchservering med bokningsbara tider kl 12–15 och gårdsbutiken öppen kl. 14–16
På långfredagen serverar vi en 3-rätters middag inspirerad av påskens smaker och alla vårtecken vi kan hitta i växthusen och trädgården.
Varmt välkommen att boka ditt bord.
Förrätt
”Våren på en tallrik”
Ägg, sparris, nässlor och smått och gott från trädgården Varmrätt
Påsklamm med ramslök, lammsky, potatiskaka och vårgrönt
Vegetariskt alternativ:
Kulturgröt (kornotto) på sörmländskt spannmål, med nässlor, fyrtornsost och andra vårtecken.
Dessert
Dessert med rosenkvittencheesecake, curd och mandelcrumble
På påskdagen, söndagen den 20:e april serverar vi årets Påsklunch i restaurangen.
Vårt koncept innebär att du väljer om ni vill äta två eller trerätters meny. Det kan ni välja här på plats. Vi serverar samma förrätt till alla och även samma dessert, men har alltid 3-4 olika varmrätter att välja mellan.
Förrätt:
Toast Hornudden: Rostad surdegsfocaccia med röra på rökt röding, rödlök, örter m.m Varmrätter att välja mellan:
Långkok på lammlägg, hasselbackspotatis och nyskördat grönt Skrei, belugalinser med gulbeta, cidersås och grönt från växthusen
Spenatsformato med fyrtornsost, salsa verde och surdegsbröd
Dessert: Dessertbuffé med blandade petit fourer
Hornuddens trädgård
Aspö Hornudden 1, 645 93 Strängnäs